Overname Contract

Omschrijving Overname Contract

A.S.I. Document Management is in staat om uw huidige (te dure) lopende contract over te nemen en u direct tot wel 40% te laten besparen op uw afdrukkosten. Wij leveren een nieuwe kopieermachine, printer, multifunctional of kopieerapparaat tegen een scherper tarief.

Waarom een overname contract?

Heeft u op dit moment een contract dat bestaat uit teveel machines, teveel afdrukken of voldoet het contract gewoon niet meer aan uw wensen en eisen. Dan nemen wij dit graag van u over.

In veel gevallen klopt het huidige beeld ten aanzien van de hoeveelheid afdrukken in het contract en de werkelijke aantallen niet meer. U bent door de loop der jaren minder (of meer) gaan afdrukken en hebt daardoor geen reeele kosten meer.

In andere gevallen heeft u nog te veel machines binnen uw huidige contract. U heeft behoefte aan minder (of andere) machines en de functionaliteit van de machines veranderd.

In beide gevallen zijn wij de oplossing voor u. Wij zorgen voor overname contract van uw huidige leverancier en passen het aan naar uw nieuwe wensen en eisen.

Hoe kunnen wij uw contract over nemen?

Doordat wij onze marges niet in mooie gebouwen, auto’s of salaris stoppen kunnen wij u een vergoeding geven ten aanzien van uw contract. Hierdoor wordt niet de totale afkoop aan u doorberekend. Veel bedrijven herfinancieren uw afkoop van het contract, wij niet! Tevens verkrijgen wij vanuit onze leveranciers een bepaald marketingbudget dat ¬†door ons volledig ingezet wordt voor overname contract concepten.

Meer weten omtrent overname contract?

Door middel van inzage in uw huidige contracten en uw situatie kunnen wij snel zien of wij uw contract voor u kunnen overnemen en u dus direct geld kunnen besparen.

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)