Organisatie

Over A.S.I. Consultants Nijmegen

A.S.I. Consultants Nijmegen is dé leverancier voor uw afdrukapparatuur, en wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Wij adviseren zakelijke relaties op het gebied van printers en kopieerapparatuur, welke zij volledig bij ons kunnen onderbrengen. Vanuit Nijmegen verkopen en verhuren (lease) wij kopieermachines, multifunctionals en printers door heel Nederland.

Geschiedenis

Na jarenlange ervaring in de branche voor print- en kopieerapparatuur, was het tijd om deze markt wakker te schudden. Voor ons gevoel moest het anders in de markt, namelijk transparanter en eerlijker. Er was te weinig aandacht voor de klant en iedere accountmanager zat er voor persoonlijk gewin. Dit moest en kon anders!

Wij willen graag weten wat u als klant beweegt om de dingen te doen zoals u doet en op welke manier. Deze nieuwe manier van werken in deze branche heeft voor ons de vruchten afgeworpen en wij hebben inmiddels al vele klanten mogen verwelkomen door middel van ons Flexibele Contract.

A.S.I. Consultants en de toekomst

Wij blijven kijken naar interessante mogelijkheden om ons productportfolio uit te breiden. Naast Konica Minolta en Develop, zullen we in de toekomst kijken hoe wij u als klant nog beter kunnen gaan voorzien in uw kopieerbehoefte. Dit kan zijn met kopieerapparatuur, kopieermachines of printers, maar ook met multifunctionals.

Op het gebied van Document Management verwachten wij veel voor de toekomst. Steeds meer bedrijven raken hierin geïnteresseerd en wij willen u dan ook graag hierin adviseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over ons? Of heeft u een interessante toevoeging aan ons portfolio?