Kopieermachine Leasen

Mogelijkheden A.S.I. Consultants

Bij A.S.I. Consultants Nijmegen zijn er verschillende mogelijkheden om uw nieuwe printapparatuur te financieren. Naast de mogelijkheid een printer te kopen is het ook mogelijk deze te leasen (huren). Dus of u nu een printer wilt kopen of leasen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Koop Situatie

In een koopsituatie bieden wij de mogelijkheid op de printer een onderhoudscontract af te sluiten zodat u er zeker van bent dat de printer haar preventieve onderhoudsbeurten krijgt en er in het geval van schade z.s.m. een onderhoudsmonteur bij u op de stoep staat.

Lease Situatie

Ook in het geval van een lease situatie bent u verzekerd van volledige service en onderhoud. Dit noemen wij het Flexibele Contract. Hiermee heeft u één all-in leaseovereenkomst, waar zowel de machine als het onderhoudscontract inzit. U heeft dan één bedrag per maand voor al uw afdrukapparatuur. Overzichtelijk en makkelijk aan te passen naar uw wensen en eisen. Leasecontracten kunnen bij ons afgesloten worden vanaf 12 maanden tot maximaal 72 maanden.